Як відомо, цими днями між збірною України та Португалії відбувся матч, який закінчився з рахунком 2-0 на користь українських футболістів. Відтак, після семи турів групового етапу кваліфікації Євро-2020, українська збірна набрала 19 очок і гарантувала собі вихід до фінальної частини турніру з першого місця.

Таким чином, національна команда набрала 90,48% можливих очок. Зауважимо, що це найкращий показник за ввесь час відбіркових турнірів збірної України. Попередній рекорд був встановлений ще у відборі чемпіонату світу-2010.

Як писав раніше Знай.ua, легендарний футболіст, голкіпер "Порту" Ікер Касільяс повернувся до тренувань після пережитого інфаркту.
Про це Касільяс повідомив на своїй сторінці в Твіттері, опублікувавши фотографію з тренажерного залу. Нагадаємо, що Ікер Касільяс був госпіталізований 1 травня прямо з тренування "Порту" через серцевий напад.

Також, як раніше повідомляв Знай.ua, 19-річний захисник "Манчестер Юнайтед" Макс Тейлор переміг рак, і вже відновив тренування з командою U-23. Тоді виявили хворобу і провели успішний курс хіміотерапії. Відновлення зайняло 11 місяців.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще