19-річний захисник "Манчестер Юнайтед" Макс Тейлор переміг рак, і вже відновив тренування з командою U-23.

Лікарі вчасно виявили хворобу і провели успішний курс хіміотерапії. Відновлення зайняло 11 місяців.

"Я відчуваю себе дуже гордим і щасливим, що повернувся на поле і тепер перебуваю поруч зі своїми товаришами по команді та друзями.

Без неоціненної підтримки моєї сім'ї, товаришів по команді і, звичайно, медсестер і лікарів, моє повернення до навчання на цьому етапі було б неможливим.

Я хочу подякувати всьому медичному та спортивному персоналу клубу, з яким я працював протягом всієї моєї реабілітації", - передає слова Тейлора Sky Sports.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На своїй сторінці в Instagram футболіст написав, що щасливий приступити до тренувань.

Як писав Знай.ua, премію імені Пушкаша за найкращий гол сезону 2018/19 отримав 18-річний угорський форвард "Дебрецена" Даніель Жорі.

Півзахисник яскраво відзначився шедевральним м'ячем у грі з командою українця Сергія Реброва "Ференцварош", коли в компенсований час він зміг вирвати перемогу для своєї команди ударом в падінні через себе.

Юний форвард став наймолодшим володарем премії імені Пушкаша в історії.

Нагадаємо, нападник "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі визнаний найкращим футболістом року за версією ФІФА.

Як повідомляв портал Знай.ua, Мессі відібрав головний "титул" у Роналду.