Нещодавно колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (17-0, 13 КО) здобув дострокову перемогу в дебютному бою в суперважкій вазі проти американця Чазза Візерспуна (38-4, 29 КО). Український боксер розповів, як на перемогу відреагувала його дружина.

Про це Усик зізнався в інтерв'ю Сергію Долбілову.

"Моя улюблена дружина, на питання: "Що робимо завтра?", перше, що відповіла: "Може на риболовлю?". Ви уявляєте? Це ж не дружина, а мрія", - заявив боксер.

Бій Усик - Візерспун, К2 promotions
Бій Усик - Уізерспун, К2 promotions

Олександр Усик також додав, що вони вибрали пізній час для початку риболовлі, в Атлантичному океані почався шторм, тому багато улову не було. До того ж через сильні хвилі багатьох членів екіпажу знудило.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зазначимо, що з 2009 року Олександр Усик одружений з Катериною Усик. Вони знали одне одного з дитинства, адже навчалися у паралельних класах. Вже під час навчання у школі Олександр почав зустрічатися з Катериною, пізніше пара узаконила стосунки. Катя подарувала коханому чоловікові трьох дітей: синів Кирила і Мішу і доньку Лізу. Спортсмен не раз заявляв, що хоче ще одного сина.

Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі не стримався і потягнув руки до Олександра Усика перед боєм Гвоздика, відео.

Також Знай.uа писав, що після поразки від Бетербієва Гвоздика забрала швидка: перші подробиці.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що стало відомо походження логотипу Усика: "Ти мене впізнаєш полюбе, я буду з пакетом АТБ".