Джорджина Родрігес, кохана нападника "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналду, привітала коханого з 700-м голом у кар'єрі, який футболіст забив у Києві, на матчі Україна - Португалія.
Джорджина порівняла Роналду з популярним героєм фільмів - секретним агентом 007 Джеймсом Бондом.
У своєму Instagram дівчина публікувала фото Кріштіану в образі Бонда, дописавши число 700.
Нагадаємо, збірна України здобула феєричну перемогу над збірною Португалії у матчі відбору на Євро-2020.

Україна перемогла Португалію і достроково вийшла на Євро-2020
Україна перемогла Португалію і достроково вийшла на Євро-2020

У цьому матчі зірковий нападник збірної Португалії Кріштіану Роналду забив свій 700-й гол у кар'єрі.

Після матчу Роналду прокоментував це досягнення, а також поразку своєї збірної.
"Це чудово, що мені вдалося забити 700-й гол у своїй кар'єрі. Але залишається неприємний осад через те, що ми програли. Я можу лише подякувати людям, які мені допомагали. В особливості - напарникам по команді та тренерам. Дякую всім, хто зробив мене тим, ким я є.
Як я вже багато разів говорив, потрібно насолоджуватися моментом, потрібно насолоджуватися футболом. Тому що всім, чого я досяг, я зобов'язаний футболу. І, звичайно ж, ще раз хочу подякувати всім, хто допоміг мені досягти такого рекорду. Я прийшов до цього рекорду природним чином. Я не прагну до того, щоб бити рекорди. Вони приходять самі, в цьому весь секрет. У мене є амбіції, я хочу досягати нових висот. Цей результат прийшов сам по собі. І, звичайно ж, надалі, я хочу досягти більшого", - прокоментував своє досягнення Роналду.


Нагадаємо, матч Україна - Португалія пройшов 14 жовтня на НСК "Олімпійський" в Києві.

Збірна України перемогла Португалію з рахунком 2:1.

Як писав портал Знай.ua, головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко поділився емоціями після матчу Україна - Португалія.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще