Півзахисник "Шахтаря" Євген Коноплянка прокоментував матч із загребським "Динамо" в Лізі чемпіонів, який пройшов у Харкові 22 жовтня.

"Шахтар" і "Динамо Загреб" зіграли внічию - 2:2.

Коноплянка зізнався, що команда дуже хотіла перемогти, але вважає, що вони зіграли непогано.

"В принципі були готові, але не до суддівських моментів - це виводило нас з гри. З таким вже стикався раніше, звичайно, намагаємося бути професіоналами і не втрачати голову. Але це такі незначні моменти, які, однак, мали вплив на гру", - розказав Коноплянка після матчу.

Також він прокоментував свій гол:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Не дарма ж я з Марлосом в одній кімнаті живу. Побачив, що він опинився без опіки, у нього був під ногою м'яч - зрозуміло, треба було відразу вбігати в зону і відкриватися за спинами захисників. Це я і зробив, знав, що Марлос в таких ситуаціях віддає передачу.

Чого не вистачило для перемоги? Буду тренером - відповім. Ми хотіли перемогти. Це найголовніше. В принципі, зіграли непогано, але можемо краще", - сказав Коноплянка після гри.

Як писав Знай.uа, рахунок у матчі "Шахтар" - "Динамо" на 16-й хвилині відкрив Коноплянка. Марлос накрутив суперника на правому фланзі і зробив гострий пас у штрафну загребців, де він носком дотягнувся до м'яча, першим дотиком прокинув його вперед, а другим пробив повз голкіпера хорватів. Цей гол став дебютним для Євгена в Лізі чемпіонів за "Шахтар".

На 25-й хвилині рахунок у матчі "Шахтар" – "Динамо" вирівняв іспанець Ольмо, випередивши П'ятова і проткнувши м'яч у сітку воріт донеччан.

На 58-й хвилині в матчі оголосили пенальті у ворота "гірників". Під час подачі кутового П'ятов збив суперника. І суддя Матео Лаос вказав на "точку". Оршич добре реалізував 11-метровий, пробив у ліву від себе "дев'ятку", і вивів "Динамо" вперед.

За 15 хвилин до кінця основного часу у "шахтарів" відзначився Додо, якого незадовго до цього тренер "гірників" випустив на заміну. Бразилець отримав м'яч з глибини від Тайсона, влетів у штрафну, обіграв воротаря загребців і пробив повз захисника.

За підсумком матчу нічия - 2:2.

Як писав Знай.uа, Нагадаємо, Євген Коноплянка розповів, як його прийняли в донецькому клубі.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Шахтер" визначився з долею Тайсона.