Півзахисник української збірної і легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко пропустив кілька останніх матчів свого клубу.

Причиною стала травма коліна українця, повідомляє офіційний сайт "МанСіті".

"Про ступінь серйозності травми Зінченка буде відомо в найближчі дні після обстеження. Усі в "МанСіті" бажають Алексу якнайшвидшого відновлення", - йдеться в заяві клубу.

Нагадаємо, Зінченко пропустив матчі свого клубу в чемпіонаті Англії проти "Крістал Пелас" (2:0) і в Лізі чемпіонів проти "Аталанти" (5:1).

Як раніше писав Знай.uа, Олександр Зінченко зробив пропозицію своїй дівчині Владі Седан. Про це футболіст повідомив на своїй сторінці в Instagram.
Влада відповіла згодою.
"Найголовніше "ТАК" у моєму житті", - зворушливо підписав фото Зінченко.
Олександр зробив пропозицію Владі на НСК "Олімпійський" в Києві, де напередодні збірна України перемогла Португалію і достроково вийшла до Євро-2020.
Нагадаємо, матч Україна - Португалія пройшов 14 жовтня на НСК "Олімпійський" в Києві.

Збірна України перемогла Португалію з рахунком 2:1.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Україна перемогла Португалію і достроково вийшла на Євро-2020
Україна перемогла Португалію і достроково вийшла на Євро-2020

Як писав портал Знай.ua, головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко поділився емоціями після матчу Україна - Португалія.