Капітан донецького "Шахтаря" Тайсон потрапив у збірну FIFA 20, повідомляє Футбол газета.

Бразильця включили до команди тижня FIFA 20 поряд з іншими зірками.

Як писав Знай.ua, "Шахтар" і "Динамо Загреб" зіграли внічию - 2:2 в Лізі чемпіонів.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Рахунок у матчі "Шахтар" - "Динамо" на 16-й хвилині відкрив Коноплянка. Марлос накрутив суперника на правому фланзі і зробив гострий пас у штрафну загребців, де він носком дотягнувся до м'яча, першим дотиком прокинув його вперед, а другим пробив повз голкіпера хорватів. Цей гол став дебютним для Євгена в Лізі чемпіонів за "Шахтар".

На 25-й хвилині рахунок у матчі "Шахтар" – "Динамо" вирівняв іспанець Ольмо, випередивши П'ятова і проткнувши м'яч у сітку воріт донеччан.

На 58-й хвилині в матчі оголосили пенальті у ворота "гірників". Під час подачі кутового П'ятов збив суперника. І суддя Матео Лаос вказав на "точку". Оршич добре реалізував 11-метровий, пробив у ліву від себе "дев'ятку", і вивів "Динамо" вперед.

За 15 хвилин до кінця основного часу у "шахтарів" відзначився Додо, якого незадовго до цього тренер "гірників" випустив на заміну. Бразилець отримав м'яч з глибини від Тайсона, влетів у штрафну, обіграв воротаря загребців і пробив повз захисника.

За підсумком матчу нічия - 2:2.

Як писав портал Знай.ua, Україна піднялася в рейтингу ФІФА.