Відома українська журналістка Яніна Соколова під час інтерв'ю Сергію Іванову для YouTube-каналу "Ісландія" розповіла про інцидент, який трапився з нею та українським боксером Олександром Усіком.

Яніна Соколова

Соколова розповіла, що Усик разом зі своєю родиною живе з нею в одному будинку. Якось син Соколової грав разом з сином Усика на дитячому майданчику. Малюки посварилися, і Соколова пояснила, як далі склалася ситуація:

"Мій син ходить і гамселить його малого. Усик підходить і каже: "Не чіпай його, будьте друзями". На що мій Коля каже: "Я тобі зараз вріжу". І Коля не розуміє, кому він це говорить. Це просто кумедно. Мій Коля з вагою 20 кг та Усик..."

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Нагадаємо, раніше Яніна Соколова жорстко закрила рот всім хейтерам Олени Зеленської: "Люди, ви йоб*улися?".

Також Знай.uа писав, що Порошенко відверто поговорив з Соколовою - "Це не сповідь".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що стало відомо походження логотипу Усика: "Ти мене впізнаєш полюбэ, я буду з пакетом АТБ".