Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Уле Гуннар Сульшер розповів, коли Поль Погба може повернутися на поле після травми голеностопа.

За словами Сульшера, Погба повернеться не раніше грудня.

"Не думаю, що ми побачимо Погба до грудня. Йому потрібен час, щоб повністю відновитися. Навряд чи він повернеться раніше, ніж у матчі з Шеффілд Юнайтед (відбудеться 24 листопада). Швидше за все, ви побачите його вже в грудні", - передає слова Сульшера Guardian.

Нагадаємо, Погба травмував голеностоп на початку жовтня. Останній раз він виходив на поле 30 вересня в матчі АПЛ проти "Арсеналу" (1:1).

В сезоні 2019/20 Погба за "МЮ" провів 5 матчів в АПЛ.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Як раніше писав Знай.uа, півзахисник української збірної і легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко переніс операцію на коліні.

Головний тренер "МанСіті" Пеп Гвардіола повідомив, що Зінченку потрібно на відновлення чотири-п'ять тижнів.

"Був удар у коліно, і він відчув щось в кістці. Зінченко повинен відновиться через чотири або п'ять тижнів. У Барселоні пройшло оперативне втручання, під час якого почистили коліно", - розповів Гвардіола.

Раніше Зінченко поділився фотографією з лікарні, де відновлюється після операції:

Нагадаємо, Зінченко пропустив кілька останніх матчів свого клубу через травму.

Причиною стала травма коліна українця, повідомляє офіційний сайт "МанСіті".

Як писав портал Знай.ua,Олександр Зінченко зробив пропозицію своїй дівчині Владі Седан.