Зірковий нападник каталонської "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі розповів про своє захворювання.

В дитинстві у Мессі виявили дефіцит гормону росту. Ліонель був найменшим на полі.
"Це почалося, коли мені було 11 чи 12 років. Моє захворювання стало шоком для батьків. Але лікування відігравало величезну роль для мого майбутнього. Я завжди був дуже відповідальний щодо ін'єкцій. Брав їх з собою скрізь, уклавши в переносний холодильник", - передає слова Мессі TyC Sport.

"Хотілося швидше увійти в сезон. Саме з цієї причини я почав сезон з важких тренувань. У підсумку, я пропустив місяць через травми, а після цього був рецидив старої травми. Тепер повільно повертаюся у свою колишню форму", - передає слова Мессі teamfootball.

Як писав Знай.ua, Мессі встановив унікальний рекорд в Лізі чемпіонів, пише статистичний портал Opta.

Мессі забив м'яч у ворота "Славії" в матчі Ліги чемпіонів і допоміг команді здобути перемогу - 2:1.
Цей гол став для Мессі першим в нинішній Лізі. Таким чином, він забиває голи у 15 сезонах турніру поспіль, що є унікальним досягненням.
Всього в його активі поки 114 голів у Лізі чемпіонів. За цим показником Мессі зрівнявся з Раулем Гонсалесом і Кріштіану Роналду.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Мессі відібрав головний "титул" у Роналду.