Легендарний португальський тренер Жозе Моуріньо, колишній наставник "Манчестер Юнайтед", хотів би повернутися в Англію, і готовий очолити лондонський "Арсенал", пише ESPN.

За інформацією джерела, Моурінью готовий прийняти пропозицію "Арсеналу", якщо керівництво клубу все ж вирішить звільнити Унаї Емері через незадовільні результати.

Як писав Знай.ua, Жозе Моуріньо може стати головним тренером на рівні національних збірних.

"Я хочу битися у нових змаганнях. Думаю про чемпіонат світу та чемпіонат Європи. У мене давно було бажання спробувати таку пригоду. Тому зараз більше бачу себе у збірній, ніж у клубі. Збірна Португалії? Не має значення", - передає слова Моурінью Goal.com.

Як повідомляв Знай.ua, головний тренер київського "Динамо" Олексій Михайличенко зіткнувся з проблемою в команді.

Він підтримував придбання нападника Франа Соля, і тепер змушений ставити його на ігри.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Фран Соль
Фран Соль

Про це заявив журналіст "2+2" Ігор Циганик.

"Поява Соля в "Динамо" була дуже тривалою. Коли вперше про нього говорили, то розповідали, що він не підходить. Приїжджали агенти, просили великі гроші. І ця історія тривала протягом півтора місяця. Агенти Соля зменшували ціну, намагалися дотиснути Суркіса. У якийсь момент президент зробив опитування серед селекціонерів і Михайличенко, який в той момент був спортивним директором, висловився за Соля. І тепер Олексій Олександрович змушений нести відповідальність за своє рішення. Михайличенко змушений ставити Франа. Давати йому можливість грати.

Перша причина: ніхто не наважиться сказати, що він взагалі не підходить "Динамо". Друга причина - Франа потрібно буде коли-небудь продавати. Якщо він не покаже хоч якусь статистику, інтерес покупців впаде", - вважає Циганик.

Як писав портал Знай.uа, збірна України перемогла Португалію і достроково вийшла до Євро-2020.