Екс-півзахисник збірної Португалії Луїш Фігу поділився спогадами про матч "Барселона" - "Реал", який відбувся в листопаді 2002 року.

"Я тоді подавав кутові в Реалі. Я був зосереджений на тому, щоб добре виконати стандарт. Але в мене почали летіти різні сторонні предмети. Проте, я зрозумів, що можу зробити щось хороше. "Кока-кола" мене спонсорувала і я, побачивши пляшку на газоні, підняв її, немов знімався в рекламі. На наступний день я вже прочитав у газетах, що у мене намагалися кинути свинячою головою", - передає слова Фігу Marca.

Нагадаємо, Фігу почав кар'єру в лісабонському "Спортінгу" в 1989 році, в 1995 році півзахисник перейшов в "Барселону", де виступав п'ять років. Потім перейшов у "Реал", а з 2005 року виступав за італійський "Інтер", де і завершив кар'єру.

Як писав Знай.ua, зірковий нападник каталонської "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі розповів про травми, і про те, чому так складно входить у новий сезон.

"Хотілося швидше увійти в сезон. Саме з цієї причини я почав сезон з важких тренувань. У підсумку, я пропустив місяць через травми, а після цього був рецидив старої травми. Тепер повільно повертаюся у свою колишню форму", - передає слова Мессі teamfootball.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Як писав Знай.ua, Мессі встановив унікальний рекорд в Лізі чемпіонів, пише статистичний портал Opta.

Мессі забив м'яч у ворота "Славії" в матчі Ліги чемпіонів і допоміг команді здобути перемогу - 2:1.
Цей гол став для Мессі першим в нинішній Лізі. Таким чином, він забиває голи у 15 сезонах турніру поспіль, що є унікальним досягненням.
Всього в його активі поки 114 голів у Лізі чемпіонів. За цим показником Мессі зрівнявся з Раулем Гонсалесом і Кріштіану Роналду.

Як повідомляв портал Знай.ua, Мессі відібрав головний "титул" у Роналду.