Головний тренер донецького "Шахтаря" Луїш Каштру прокоментував поразку своєї команди у матчі проти київського "Динамо" в рамках 1/8 фіналу Кубка України.
За словами Каштру, його команді не вистачило мобільності і вони дійсно погано грали.

"Динамо" обіграло "Шахтар" в Кубку України
"Динамо" обіграло "Шахтар" в Кубку України

"У нас були складні 15 хвилин, де ми дійсно погано грали. Після пропущеного голу, через кілька хвилин все трохи покращилося. Ми вирішили зміняти тактику, внести зміну, і після цього гра стала більш вдалою. Це саме через динаміку Тайсона та Ісмаїлі на лівому фланзі, плюс Марлос відмінно відповідав за простір між лініями оборони і півзахисту "Динамо", - передає слова Каштру прес-служба "Шахтаря".
Відзначимо, що "Шахтар" вперше за десять років не зіграє у фіналі Кубка України.
Нагадаємо, матч пройшов на НСК "Олімпійський" в Києві, завершився з рахунком 2:1.

Динамо - Шахтар 2:1
Голи: Сидорчук, 22, Попов, 109 - Степаненко, 90+2

Матч стартував о 19:30 за київським часом. Це вже третя дуель київського і донецького клубів в поточному сезоні.

На 22-й хвилині зустрічі капітан Динамо Сергій Сидорчук відкрив рахунок в матчі прекрасним далеким ударом, відправивши м'яч по шаленій траєкторії в дев'ятку воріт Пятова.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На 89-й хвилині матчу півзахисник "Динамо" Володимир Шепелєв отримав пряму червону картку за фол в центрі поля.

На 90 + 2-й хвилині перед фінальним свистком Шахтар вирівняв становище. Точним ударом відзначився Тарас Степаненко та зумів перевести гру в овертайм.

На 95-й хвилині Степаненко отримав другу жовту картку і залишив поле.

На 112-й хвилині Денис Попов забив головою після подачі з кутового.

Донецький клуб так і не зміг відігратися і покинув розіграш Кубку України. Варто зазначити, що вперше в історії динамівці змогли обіграти в Кубку України не в фінальному матчі свого головного суперника.

Як писав портал Знай.uа, збірна України перемогла Португалію і достроково вийшла до Євро-2020.