Відомий мотогонщик Афрідза Мунандар потрапив у смертельну аварію під час гонок. Від отриманих травм він помер.

Моторошна аварія сталася під час чемпіонату Asia Talent Cup в Малайзії, повідомляє Reuters.

20-річний гонщик з Індонезії Афрідза Мунандар потрапив в аварію на десятому повороті першого кола гонки. Медики відразу ж надали йому першу необхідну допомогу. Афрідза Мунандара доставили до лікарні, але травми були несумісні з життям.

Гонку негайно припинили із червоним прапором, а потім зовсім скасували, хоча очікується, що перегони продовжуватимуться на трасі, оскільки суперники та колеги Мунандара проголосували за продовження.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відомо, що цього сезону Asia Talent Cup Мунандар здобув дві перемоги, двічі посідав друге місце і двічі – третє. Мунандар був одним із претендентів на чемпіонат, який вийшов у фінал цього тижня 2019 року в IATC.

Нагадаємо, що помер космонавт Олексій Леонов: чим запам'ятався дослідник Всесвіту.

Як повідомляв портал Знай.uа, патріот найвищої марки: помер гетьман Українського козацтва Володимир Мулява, вінничани не стримують сліз.

Також портал Знай.uа писав, у Франції загинув молодий заробітчанин з Прикарпаття, все дуже дивно: убиті горем рідні благають про допомогу.