Дружина відомого українського футболіста, ексворотаря "Динамо Київ" Максима Коваля Карина Левінські здивувала в мережі надзвичайно ніжним фото.

Варто зазначити, що дівчина ретельно стежить за своїм зовнішнім виглядом і постійно радує підписників яскравими публікаціями. Про це стало відомо завдяки новій публікації Карини в мережі Instagram.

Дівчина вирішила залишитися загадковою і не підписала нову фотографію. Знімок виконано в монохромному стилі, проте гаряча поза і відвертий наряд дали підписникам привід пофантазувати і поділитися своїми враженнями.

"Ніжність", - написала одна з прихильниць дівчини.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також на дівчині можна побачити сміливий топік і злегка пом'яту класичну сорочку. Родзинкою образу стали ніжно розпущені локони та таємничий погляд.

Нагадаємо, зваблива Даша Астаф'єва показала все що можна в новій фотосесії: обережно, 18+.

Як повідомляв Знай.uа гаряча українська Кардашьян приміряла мультяшний образ: дітям краще не дивитися.

Знай.uа писав, сестрички Кардашьян показали образи на Хелловін 2019, дуже сексуально: від русалочки Аріель до "Блондинки в законі".