2 листопада в Цюриху, Швейцарія, в номері готелю був знайдений мертвим перукар Кріштіану Роналду, нападника "Ювентуса" і збірної Португалії.

Кріштіану Роналду і Рікардо Маркес Феррейра

Перукаря футболіста звали Рікардо Маркес Феррейра, його знайшла одна зі співробітниць готелю вже мертвим, коли вона збиралася зробити прибирання кімнати. Тіло Феррейри було зі слідами ножового поранення - закривавлений чоловік лежав на ліжку. За словами співробітниці готелі в номері був відчутний запах алкоголю, повідомляє видання Mundo Deportivo.

За фактом вбивства поліціянти почали розслідування і займаються пошуком підозрюваних, але поки що невідомо, хто міг позбавити життя перукаря Роналду.

Рікардо Маркес Феррейра

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Кріштіану Роналду був найвідомішим клієнтом Рікардо Маркеса Феррейри, чоловік також працював з португальськими актрисами і моделями. У Швейцарії він проживав вже два роки на момент вбивства.

Нагадаємо, раніше Роналду перетворився на клоуна на Хелловін: як виглядає футбольна версія фільму "Воно", епічне відео.

Також Знай.uа писав про Роналду, Мане, Мбаппе та інші: оголошені номінанти на Золотий м'яч-2019.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про інтимний скандал з Роналду: футболіст терміново звернувся до адвоката, ДНК показало....