Сергій Ребров в програмі "ПроФутбол" прокоментував чутки про повернення на посаду головного тренера київського "Динамо".
Як пише видання "Коментарі", сам Ребров заявив, що керівництво команди не вело з ним переговори.
"Повірте, розмови у мене з Ігорем Михайловичем щодо подальшої спільної роботи не було. Ми з ним спілкуємося, я поважаю ту роботу, яку робить Михайличенко.
Ви хочете, щоб я повернувся і з командою було так само, як з мадридським "Реалом" зараз?
В ті роки, коли ми працювали, "Динамо" ставало чемпіоном по всіх вікових категоріях, і перша команда, і молодіжні. Такого ніколи не було. Я радий, що я створив таку структуру, на жаль, потім це все зруйнували. Я задоволений, що працював чесно, а ті люди, що були поруч зі мною, також намагалися допомогти київському "Динамо", - сказав Ребров.
Нагадаємо, у 2018 році Ребров став головним тренером угорського "Ференцвароша", з яким у сезоні 2018/19 виграв чемпіонство. Його контрак розрахований ще на 2,5 сезони.
Відзначимо, що "Шахтар" вперше за десять років не зіграє у фіналі Кубка України.

Нагадаємо, матч пройшов на НСК "Олімпійський" в Києві, та завершився з рахунком 2:1.

Динамо - Шахтар 2:1
Голи: Сидорчук, 22, Попов, 109 - Степаненко, 90+2

Матч стартував о 19:30 за київським часом. Це вже третя дуель київського і донецького клубів в поточному сезоні.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На 22-й хвилині зустрічі капітан Динамо Сергій Сидорчук відкрив рахунок в матчі прекрасним далеким ударом, відправивши м'яч по шаленій траєкторії в дев'ятку воріт Пятова.

На 89-й хвилині матчу півзахисник "Динамо" Володимир Шепелєв отримав пряму червону картку за фол в центрі поля.

На 90 + 2-й хвилині перед фінальним свистком Шахтар вирівняв становище. Точним ударом відзначився Тарас Степаненко та зумів перевести гру в овертайм.

На 95-й хвилині Степаненко отримав другу жовту картку і залишив поле.

На 112-й хвилині Денис Попов забив головою після подачі з кутового.

Донецький клуб так і не зміг відігратися і покинув розіграш Кубку України. Варто зазначити, що вперше в історії динамівці змогли обіграти в Кубку України не в фінальному матчі свого головного суперника.

Як писав портал Знай.uа, тренер "Шахтаря" прокоментував поразку від "Динамо".