Суперзірка американського рестлінга Саша Бенкс потрапила в пікантну ситуацію, пише The Sun.

За інформацією видання, трансляція командного поєдинку між парами Бенкс - Бейлі проти Роузі - Наталі була перервана на декілька секунд. Справа в тому, що у Бенкс несподівано впали труси, але режисер трансляції вчасно зреагував і перервав ефір.

Але кадр потрапив в мережу:

Саша Бенкс втратила труси, кадр з трансляції
Саша Бенкс втратила труси, кадр з трансляції

Як писав Знай.ua, екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) дебютував у рестлінгу на шоу WWE Crown Jewel яскравою перемогою над американцем Брауном Строуменом.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще
Тайсон Ф'юрі переміг американця Брауна Строумена впевнено нокаутувавши його.
Тайсон Ф'юрі переміг Брауна Строумена
Тайсон Ф'юрі переміг Брауна Строумена

Ф'юрі та Строумэн кілька разів красиво зіткнулися один з одним, застосовували силові прийоми, після чого Ф'юрі скинув суперника з рингу сильним ударом в голову.

Строумэн не зміг за 10 секунд піднятися назад в ринг і суддя зарахував перемогу Тайсона нокаутом.
Дивіться відео бою Тайсон Ф'юрі - Браун Строумен:

Бій відбувся 31 жовтня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). За цей бій Ф'юрі заробив 11,7 млн. фунтів стерлінгів ($15 млн).

Як повідомляв портал Знай.ua, Тайсон Ф'юрі посів перше місце в оновленому рейтингу суперважковаговиків за версією авторитетного видання The Ring.