18-річна легкоатлетка Ярослава Магучих, чемпіонка юнацьких Олімпійських ігор, чемпіонка Європи U18 і U20, претендує на звання найкращої молодої легкоатлетки світу - Rising Star від Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій IАAF.

На це звання претендують п'ять легкоатлеток:

Ярослава Магучих, Україна, стрибки у висоту - чемпіонка Європи U20, рекордсмен світу U20 (2,04 метра), срібний призер дорослого чемпіонату світу в Досі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Британі Андерсон, Ямайка, біг на 100 метрів з бар'єрами - володарка світового рекорду U20 – 12,71 секунди.

Лемлем Хайлу, Ефіопія, біг на 1500 метрів - найкращий результат сезону U20, бронзова медаль на Африканських іграх, півфіналіст дорослого чемпіонату світу.

Гленда Морейон, Еквадор, спортивна ходьба - найкращий результат сезону на 20 км, найкращий результат сезону і рекорд Південної Америки на 10 км.

Ша’Каррі Річардсон, США, спринт - світовий рекорд U20 на 100 м (10,75 с), світовий рекорд U20 на 200 метрів (22,17 с), чемпіонка NCAA на 100 м.

Нагадаємо, раніше Ярослава Магучих була визнана найкращою молодою спортсменкою Європи за версією Європейських олімпійських комітетів.

Як писав Знай.ua, Ярослава Магучих завоювала срібло в стрибках у висоту на дебютному для себе чемпіонаті світу в Досі (Катар).

Ярослава Магучих, Getty Images
Ярослава Магучих, Getty Images
Магучих посіла друге місце з особистим рекордом 2,04 метра. Вона двічі оновлювала особистий рекорд і новий світовий рекорд серед спортсменок U-20 (до 20 років).

🔥🔥🔥🔥 204 Mahuchikh Junior World Record 👍👍👍👍

Geplaatst door Bogdan Bondarenko op Maandag 30 september 2019

Як раніше повідомляв Знай.ua, Магучих стала наймолодшою переможницею Діамантової ліги в історії.