Форвард "Зальцбурга" Ерлінг Холанд встановив унікальний рекорд у Лізі чемпіонів у матчі четвертого кола групового етапу, де його команда грала проти "Наполі".

Гра завершилася з рахунком 1:1.

19-річний Ерлінг Холанд відкрив рахунок в матчі, реалізувавши удар з "точки" на 11-й хвилині зустрічі. Унікальність цього гола полягає в тому, що він став вже сьомим в цьому сезоні Ліги чемпіонів для молодого і талановитого норвежця.

Як писав Знай.ua, матч четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів між "Барселоною" та "Славією" закінчився внічию - 0:0.

Команди не змогли забити жодного гола за весь матч, і "Барселона" сенсаційно втратила очки.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Барселона - Славія 0:0

"Барселона": Тер Штеген - Семеду, Піке, Ленгле, Альба (Роберто, 46) - Де Йонг, Бускетс (Ракітіч, 68) - Дембеле (Фаті, 65), Відаль, Грізманн - Мессі.

"Славія": Коларж - Цоуфал, Кудела, Фрідріх, Боржил - Соучек - Шевчик, Траоре (Тецл, 57), Станчу (Гушбауэр, 63), Олайинка - Масопуст (Дріт, 82).

Попередження: Піке, Семеду, Бускетс - Олайинка, Станчу, Гушбауэр, Кудела, Коларж.

Зазначимо, що це друга для "Барси" нульова нічия в чотирьох матчах Ліги чемпіонів.

"Барселона" зіграла внічию зі "Славією", ua-football.com
"Барселона" зіграла внічию зі "Славією", ua-football.com

Як повідомляв портал Знай.ua, Мессі відібрав головний "титул" у Роналду.