Чемпіон світу в чотирьох вагових категорія мексиканець Сауль Альварес (53-1-2, 36 КО) в травні наступного року може провести третій бій проти казахського боксера Геннадія Головкіна (40-1-1, 35 КО).
Про це розповів промоутер Головкіна Едді Хірн.
За словами Хірна, вже наступного тижня він зустрінеться з Головкіним, щоб обговорити всі деталі.
"Наступним суперником Канело повинен стати Геннадій Головкін. Я думаю, що це бій, який всі хочуть бачити... Ми з Головкіним зустрінемося наступного тижня і все обговоримо...
Буду бачити Головкіна в четвер. Ми будемо планувати наступний бій. У нього є обов'язковий претендент Каміль Шеремета по лінії IBF. Вони можуть зустрітися у лютому, і після цього Головкін може битися з Канело в травні без проблем. Я думаю, що DAZN захоче, щоб бій Канело - Головкін відбувся.
Думаю, це відмінний поєдинок. Напевно, найбільший бій в світі боксу на даний момент", - передає слова Хірна boxingnews24.

Як писав Знай.ua, Сауль Альварес очолив рейтинг найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії (P4P) за версією авторитетного журналу The Ring.

Нагадаємо, Альварес нокаутував росіянина Сергія Ковальова (34-3-1, 29 КО) і став чемпіоном WBO в напівважкій вазі. Таким чином, Сауль Альварес став чемпіоном у чотирьох вагових категоріях.

Сауль Альварес, facebook.com/SaulCaneloAlvarez
Сауль Альварес, facebook.com/SaulCaneloAlvarez

Бій Альварес - Ковальов пройшов 2 листопада в Лас-Вегасі, США.

Сауль Альварес нокаутував Сергія Ковальова, facebook.com/SaulCaneloAlvarez
Сауль Альварес нокаутував Сергія Ковальова, facebook.com/SaulCaneloAlvarez

Стартові раунди бою Ковальов почав активно, а Альварес не поспішав вкладатися, і добре блокував удари росіянина.
Боксери обмінювалися силовими ударами, а Сауль часто ловив Сергія на контратаках. Вже з п'ятого раунду Альварес почав додавати в темпі, швидкості та силі.
В 11 раунді Сауль загнав росіянина у кут і потрапив потужним ударом зліва, а потім відправив у нокаут важким ударом справа в щелепу.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як писав Знай.ua, оприлюднено гонорари Сауля Альвареса і Сергія Ковальова за бій.

Як повідомляв портал Знай.ua, Сауль Альварес не відмовиться від пояса чемпіона у напівважкій вазі.