Головний тренер київського "Динамо" Олексій Михайличенко прокоментував матч четвертого туру групового етапу Ліги Європи проти "Копенгагена", який завершився внічию - 1:1.
За словами Михайличенка, його команда повністю переграла "Копенгаген".
"Мабуть, ці дві гри в Києві та Копенгагені можна порівняти хіба що рахунком і пропущеним м'ячем на початку. На мій погляд, ми переграли повністю Копенгаген, більше володіли ініціативою. На жаль, не вдалося реалізувати свою перевагу в більшу кількість забитих м'ячів. Однак, варто сприймати саме такий результат з того, як складалася гра. У мене немає ніяких претензій до хлопців ні з тактичних моментів, ні по самовіддачі, руху або швидкості. Той же Циганков виконав великий обсяг роботи і був дуже корисний. На жаль, результат не завжди відображає те, що відбувалося на полі.
"Динамо" зіграло внічию з "Копенгагеном" у ЛЕ, facebook.com/fcdynamoua
"Динамо" зіграло внічию з "Копенгагеном" у ЛЕ, facebook.com/fcdynamoua
Чому довго заміни не робив? По такій грі, де багато єдиноборств, де були великі швидкості, це не виглядало можливим. Але головна причина - ми не бачили позиції, які вимагали посилення. Не було видно, щоб хтось випадав з гри. Потрібно вигравати дві гри, ми завжди граємо на перемогу.
Наступний матч проти "Мальме" буде непростим. Ми прекрасно пам'ятаємо, з якими труднощами ми їх обіграли в Києві, тому готуємося до серйозних ігор", - заявив Михайличенко в ефірі програми "Шлях до Гданська".
Матч "Копенгаген" - "Динамо" пройшов 7 листопада на стадіоні "Паркен" в Копенгагені.
Ліга Європи. Група В. 4-й тур.
"Копенгаген" - "Динамо" - 1:1
Голи: 1:0 - 4 Стаге, 1:1 - 70 Вербич.
Попередження: Зека (64), Сантос (83), Шабанов (83), Нельссон (83)

Як писав портал Знай.uа, київське "Динамо" обіграло "Шахтар" у Кубку України з рахунком 2:1.