Японець Наоя Іноуе (19-0, 16 KO) здобув Всесвітню боксерську суперсерию (WBSS) і об'єднав чемпіонські пояси в найлегшій вазі за версіями WBA та IBF.
У фіналі WBSS Наоя Иноує переміг легендарного филлипинца Ноніто Донейра (40-6, 26 KO) і завоював трофей Мухаммеда Алі.

Поєдинок виявився дуже напруженим. З перших раундів Донейр взяв ініціативу на себе і працював першим номером, але Іноуе, який вважався фоваритом цього бою, успішно завдавав джеби і відмінно рухався на ногах.

По ходу бою перевага переходила від одного до іншого, але Іноуе отримав розсічення над оком і діяв обережно. У 10-му раунді Донейр помітно втомився, і молодий японець відправив його в нокдаун. Донейр зміг завершити поєдинок, і Іноуе переміг одноголосним рішенням суддів: 116-110, 117-109, 114-113.

Бій пройшов 7 листопада на арені Super Arena в місті Сайтама, Японія.

Як писав Знай.ua, Олександр Усик виграв Всесвітню боксерську суперсерию WBSS, перемігши у фіналі росіянина Мурата Гассієва, і ставши абсолютним чемпіоном у важкій вазі.

Олександр Усик
Олександр Усик

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.ua, організатори Всесвітньої боксерської суперсерії WBSS в наступному сезоні планують провести турнір в суперважкій вазі.

WBSS проведе турнір у суперважкій вазі
WBSS проведе турнір у суперважкій вазі

Про це повідомив один із організаторів змагань - промоутер Калле Зауерлянд.

За його словами, чемпіони світу і проспекти навряд чи погодяться на участь, але він упевнений, що зможе організувати цікавий турнір.

"Ми можемо запросити Ділліана Уайта, Дерека Чісору, і таких молодих хлопців, як Дюбуа, Хрговіч, Кабаэль, їх багато. Я можу назвати 12-13 імен, але нам доведеться обмежитися вісьмома, може бути, ми навіть зробимо кілька кваліфікацій? Ми б напевно змогли заплатити їм більше, ніж вони заробляють зараз. Адже справа завжди в грошах", - сказав Зауерлянд.

Як повідомляв портал Знай.ua, Василь Ломаченко втратив лідерство в рейтингу найкращих боксерів світу.