Цими днями стало відомо, що віце-президент "Динамо Київ" Євген Красніков хоче покинути свою посаду. Про це стало відомо під час особистої зустрічі Крсанікова та президента клуба Ігора Суркіса, пише "Sportanalytic".

Як відзначається, Красніков самостійно попросив його звільнити. Причиною стало те, що погляди щодо розвитку клубу не сходяться.

"Відбулася зустріч між Суркісом і Красніковим. Відносини у них нормальні, робочі. Проблема тільки в тому, що погляди на розвиток клубу і кадрового потенціалу не збігаються. Тому, за нашою інформацією, Євген Красніков попросив звільнити його від займаної посади та пустити на "вільні хліби"", - йдеться в повідомлені.

Щоправда, як підкреслюється, остаточного рішення щодо звільнення немає. Нині ж повинна відбутися ще одна зустріч, де й буде визначена доля віце-президента Динамо.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, 6 листопада в Хорватії донецький "Шахтар" зіграв проти "Динамо Загреб" у матчі четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів.

Як раніше писав Знай.ua, названо найкращого та найгіршого гравців матчу "Шахтар" - "Динамо Загреб".

Як писав портал Знай.uа, Даріо Срна прокоментував матч "Шахтар" - "Динамо Загреб".