Спортивний коментатор Володимир Гендлін оцінив Сергія Дерев'янченка (13-2, 10 КО) в титульному бою проти Геннадія Головкіна (40-1-1, 35 КО), який відбувся 5 жовтня на Madison Square Garden в Нью-Йорку.
Нагадаємо, Дерев'янченко програв Головкіну одноголосним рішенням суддів.
"Дерев'янченко здивував. Я не очікував, що він буде так гарно виглядати. У мене відчуття, що Головкін просто став. У нього не було колишньої іскри і куражу.
Дерев'янченко був завзятий, достатньо технічний і демонстрував хорошу швидкість", - заявив Гендлін.
Судді одноголосним рішенням віддали перемогу Геннадію Головкіну
Судді одноголосним рішенням віддали перемогу Геннадію Головкіну
Дерев'янченко у рівній боротьбі за рішенням суддів програв бій за титули IBF і IBO в середній вазі Головкіну, який вважався фаворитом цього поєдинку: 114 - 113, 115 - 112 і 115 - 112.
Нагадаємо, що після оголошення вердикту суддів глядачі освистали Головкіна, а Дерев'янченко заявив про готовність провести реванш.

Вболівальники у соціальних мережах залишилися незадоволеними результатом поєдинку між Геннадієм Головкіним і Сергієм Дерев'янченко. Багато з них вважають, що українець був пограбований суддями через довгостроковий контракт суперника з DAZN.

"Того Головкіна, який зносив всіх на рингу, більше не існує. Або, може бути, він просто не існує проти правильного якості конкуренції. У будь-якому випадку, краще в GGG вже в дзеркалі заднього виду. Сьогоднішній вечір це довів", - йдеться у повідомленнях.

"Кожен раз, коли цей хлопець рубається, перемогу віддають йому. Це продуманий план з самого початку. Фігня!", - написав ще один вболівальник.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Пффф, це сфальсифіковане лайно. Головкін не виграв з таким відривом", - додав фанат боксу.

"Я великий уболівальник Головкіна, але він не виграв цей поєдинок. Давайте просто підтримаємо обох бійців за їх важку роботу і даний Big Drama Show. Сергій Деревянченко, що ти сьогодні отримав нового шанувальника в моєму обличчі", - додав відданий фанат Головкіна.

Як повідомляв портал Знай.ua, Сауль Альварес вважає, що у Дерев'янченка вкрали перемогу над Головкіним.