Футболіст "Зорі" Богдан Леднєв може перейти в київське "Динамо" у найближчому майбутньому.
Таку думку висловив журналіст Ігор Циганик.
"Леднєвим багато цікавляться. Це талановитий гравець, і їм постійно цікавилися, коли він ще в Академії "Дніпра" був, він їздив в "Малагу". Але у нього контракт з "Динамо", і якщо його зараз продадуть, то може повторитися історія Яремчука. Будуть тоді до клубу питання.
Думаю, "Динамо" взимку або вже влітку спробує повернути Леднєва в свою команду. А потім вже продати Леднєва з "Динамо" буде вигідніше", - заявив Циганик у програмі ЦиганикLive.
Відзначимо, що зараз Ледньов займає другу строчку списку бомбардирів УПЛ - в активі хавбека Зорі 8 голів і 3 передачі.
Як раніше писав Знай.uа, матч між донецьким "Шахтарем" і київським "Динамо", який відбувся 10 листопада у Харкові, закінчився расистським скандалом.
У другому таймі арбітр зупинив матч через расистські вигуки вболівальників "Динамо" на адресу гравців "Шахтаря". Тайсон після цього вирушив до фанатської трибуни "біло-синіх" і показав їм середній палець, та відправив м'яч у фан-сектор. Після цього суддя вилучив футболіста.

Тайсон показав уболівальникам середній палець після їх расистських вигуків
Тайсон показав уболівальникам середній палець після їх расистських вигуків

Тайсон навіть розплакався.
КДК УАФ може покарати "Динамо" за таку поведінку фанатів.
Як пише Футбол NEWS, комітет почне розгляд справи відразу після того, як УПЛ отримає протокол судді матчу Миколи Балакіна.
За подібне порушення передбачено покарання у вигляді штрафу в розмірі 250-500 тисяч гривень і матчу при порожніх трибунах.

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина Тайсона прокоментувала расизм на матчі Динамо - Шахтар.