У Запоріжжі 14 листопада у матчі зустрілися футбольні збірні України та Естонії для проведення товариської гри. Обидві команди вже завоювали собі участь у фінальній частині Євро-2020.

Збірна України вперше у своїй історії зіграє матч у Запоріжжі. Стартовий свисток Хуана Мартінеса Мунуэра (Іспанія) на "Славутич-Арені" прозвучал близько 19:00 по Києву.

Директор стадіону МФК "Металург" Максим Лупашко наголосив, що всі квитки на гру продані і на стадіоні відчувається ажіотаж.

Збірна України, фото: 112.ua
Збірна України, фото: 112.ua

О 18:05 з'явився стартовий склад української збірної: Лунін - захисники - Болбат, Пластун, Матвієнко, Соболь - півзахисники - Шахов, Сидорчук, Коваленко — нападники Ярмоленко, Бесєдін, Циганков

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У резерві команди Андрія Шевченка: Паньнів, Шепелев, Шабанов, Швед, Яремчук, Коноплянка, Пятов, Іванисеня, Буяльський, Миколенко, Безус, Караваєв.

Андрій Шевченко, фото: 112.ua
Андрій Шевченко, фото: 112.ua

Після дострокового успіху у відборі в Андрія Шевченка з'явилася можливість підготувати найближчий резерв команди. А для збірної Естонії гра з Україною буде однією з можливостей реабілітуватися перед своїми вболівальниками. Найбільшу поразку вони зазнали в Німеччині, де їх розгромили з рахунком 8: 0.

Саме збірна Німеччини, а також команда з Нідерландів, є потенційним суперником збірної України в групі вже безпосередньо на Євро-2020.

Телетрансляцію організовує "Футбол 1".

Нагадаємо, раніше П'ятов розповів, що відбувається в збірній України

Як повідомляв портал "Знай.ua", відбудеться товариський матч Україна-Естонія

Також "Знай.ua" писав, що Малиновський став батьком