Голкіпер збірної України Андрій П'ятов відверто розповів, що відбувається в національній команді.
За словами П'ятова, зараз в команді намагаються працювати спільно, а не виділяти одного або двох гравців.
"Раніше як говорили? "Дайте м'яч Коноплянці чи Ярмоленку, і вони щось придумають". А уявіть, що гра не пішла ні в того, ні в іншого? Ми вже не знаємо, що робити! Намагаємося на них грати, а суперник, який також вивчає наш стиль, відправляє по 2 гравця на противагу нашим вфнгерам. І все - кисень перекрили!
Ніхто не перетримує м'яч, всі відкриваються, всі знають свої функції на полі. Граємо швидко - в короткий пас. Як наслідок, забивають не тільки Ярмоленко і Коноплянка. Може відзначитися кожен - від захисників до форвардів. Це і є спільна робота всієї команди", - розповів Пятов.

Як писав Знай.uа, матч між донецьким "Шахтарем" і київським "Динамо", який відбувся 10 листопада у Харкові, закінчився расистським скандалом.

Нагадаємо, у другому таймі арбітр зупинив матч через расистські вигуки вболівальників "Динамо" на адресу гравців "Шахтаря". Тайсон після цього вирушив до фанатської трибуни "біло-синіх" і показав їм середній палець, та відправив м'яч у фан-сектор. Після цього суддя вилучив футболіста.

Тайсон показав уболівальникам середній палець після їх расистських вигуків
Тайсон показав уболівальникам середній палець після їх расистських вигуків
Тайсон навіть розплакався.
КДК УАФ може покарати "Динамо" за таку поведінку фанатів.
Як пише Футбол NEWS, комітет почне розгляд справи відразу після того, як УПЛ отримає протокол судді матчу Миколи Балакіна.
За подібне порушення передбачено покарання у вигляді штрафу в розмірі 250-500 тисяч гривень і матчу при порожніх трибунах.
Як раніше повідомляв Знай.uа, після матчу Тайсон дав інтерв'ю бразильським ЗМІ, де заявив, що задумався про переїзд з України.

Нагадаємо, "Шахтар" мінімально обіграв "Динамо" у центральному матчі 14-го туру чемпіонату України - 1:0.
Таким чином, "Шахтар" взяв реванш за нещодавню поразку у Кубку України.

Як повідомляв портал Знай.uа, фанати Динамо зробили офіційну заяву з приводу расизму на матчі з Шахтарем.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще