Збірні Англії і Чехії вийшли на Євро-2020.
Англія з великим рахунком обіграла Чорногорії (0:7), а Чехія здолала Косово (2:1).
Нагадаємо, вперше в історії фінальна частина чемпіонату Європи пройде у 12 європейських містах у 12 країнах світу.

Англія і Чехія приєдналися до Росії, Україні, Бельгії, Іспанії, Італії та Польщі, які вже завоювали путівки на чемпіонат Європи ще до старту туру кваліфікації.

Як раніше повідомляв Знай.ua, збірна України здобула феєричну перемогу над збірною Португалії і достроково вийшла на Євро-2020.

Україна перемогла Португалію і достроково вийшла на Євро-2020
Україна перемогла Португалію і достроково вийшла на Євро-2020

Дивіться відео голів матчу Україна - Португалія:

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Нагадаємо, матч Україна - Португалія пройшов 14 жовтня на НСК "Олімпійський" в Києві.

Україна перемогла Португалію і достроково вийшла на Євро-2020
Україна перемогла Португалію і достроково вийшла на Євро-2020

Збірна України перемогла Португалію з рахунком 2:1.

Відзначимо, що збірна України надзвичайно вдало розпочала матч проти Португалії та повела рахунок на свою користь вже на 6-й хвилині. Марлос подав кутовий, Сергій Кривцов пробив, португальський голкіпер Руй Патрісіу відбив м'яч перед собою, а Роман Яремчук першим виявився на добиванні та з близької відстані вразив ворота.

Вже на 27-й хвилині Віталій Миколенко підхопив м'яч на лівому фланзі, потім віддав відмінну передачу в штрафний майданчик на Андрія Ярмоленка, який скористався шансом та забив другий гол.

Португалія скоротила відставання у рахунку на 72-й хвилині. Англійський рефері Ентоні Тейлор призначив суперечливий пенальті за гру рукою Тараса Степаненка та вилучив українського півзахисника за повторне попередження. Одинадцятиметровий реалізував Кріштіану Роналду.

Щоправда, збірна України встояла та перемогла Португалію з рахунком 2:1.

Як писав портал Знай.uа, українська Асоціація Футболу назвала претендентів на кращий гол за підсумками 2019 року.