Цими днями у Росії суд арештував заступник керівника Федерації боксу Московської області Руслана Маматкулова на два місяці. Підозрюється, що спортсмен причетний до викрадення людини та здирництві.

Відзначимо, що мова йде про злочин щодо викрадення відомого підприємця Станіслава Митрофанова. Тоді зловмисник та відомий боєць ММА Дмитро Сосновський, а також кілька членів угруповання, викрали та побили чоловіка, вимагавши в нього 390 тисяч рублів.

Поліція Росії. Фото: gazeta.ru
Поліція Росії. Фото: gazeta.ru

Відтак, у суді Маматкулов заявив, що Митрофанов має спільний бізнес з ним та іншими обвинуваченими, а "у разі тривалої відсутності він стане єдиним власником цього бізнесу".

Однак слідство наполягало на арешті спортивного чиновника, оскільки вважало, що він може сховатися або загрожувати свідкам і потерпілому. Крім того, він раніше був судимий. Тому суд задовольнив позов та взяв під варту Маматкулова до 12 січня 2020 року.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, раніше у Росії, хворого на менінгіт курсанта, відправили прибирати сніг, хлопець помер

Як повідомляв портал "Знай.ua", мільйони заробітчан терміново залишають Польщу

Також "Знай.ua" писав, що у Польщі знайшли мертвими українських заробітчан