Стало відомо, що титульний бій за пояс чемпіона Океанії за версією WBA в найлегшій вазі завершився повним нокаутом.

Так, в Мельбурні (Австралія) билися місцевий боксер Джейсон Молоні і никарагуанец Діксон Флорес.

Діксон Флорес

Ще на старті, в 1 раунді Молоні відправив свого суперника в нокдаун. Опісля 1 хвилину 20 секунд після початку 2 раунди також відправив у важкий нокаут. Флорес, пропустивши удар в корпус, ледь не вилетів за канти рингу, після чого ще кілька хвилин корчився від болю.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що чемпіон світу WBA, WBO, IBF, IBO у суперважкій вазі Енді Руїс (33-1, 23 КО) готується до реваншу проти британця Ентоні Джошуа, який відбудеться 7 грудня в Саудівській Аравії.

Як повідомляв портал Знай.ua, колишній тренер Тоні Белл і Дерека Чісори (32-9, 23 КО) Дэейв Колдуелл назвав найнебезпечнішого суперника для екс-абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика (17-0, 13 КО) в суперважкій вазі.

Також портал Знай.ua писав, що стримминговая платформа DAZN, яка транслює бої чемпіона світу в чотирьох вагових категоріях Сауля Альвареса (53-1-2, 36 КО), опублікувала список потенційних суперників мексиканського боксера.