Найкраща тенісистка України і шоста ракетка світу Еліна Світоліна в інтерв'ю порталу tochka.net розповіла, як ставиться до політики, і як планує розвивати спорт в Україні.
"У політику я йти не збираюся, так як мене це не приваблює. Я вибрала інший шлях. Я можу вплинути на розвиток спорту за допомогою благодійного фонду, який ми створили. Ми дуже щільно працюємо, щоб допомагати дітям розвиватися і відкривати для них нові можливості. Так як у мене є певний досвід в тенісі і відмінна команда, ми знаємо, як допомогти дітям реалізувати себе.
Відбулося вже кілька заходів у рамках діяльності нашого фонду: був організований табір для юних тенісистів і ми відібрали кілька талановитих дітей, для яких буде передбачена спонсорська підтримка - участь в турнірах, відвідування декількох міжнародних академій, робота з досвідченими тренерами", - розповіла Світоліна.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Вихід у фінал Підсумкового турніру WTA дозволив Світоліній заробити 1080 очок в рейтинг.

У минулому році Світоліна завершила сезон на четвертому місці найкращих тенісисток світу, а в 2017 році також була шостою.
Нагадаємо, Світоліна програла у фіналі Підсумкового турніру австралійці Ешлі Барті в двох сетах з рахунком 6:4, 6:3.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як писав Знай.ua, Світоліна здобула три перемоги на Підсумковому турнірі WTA.
Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна вперше в кар'єрі виступить на престижному турнірі в Мексиці.