Відомий український професійний боксер Олександр Усик пересварив своїх шанувальників новими фото у соцмережі Instagram. Він опублікував два знімки зі святкування дня народження сина свого колеги-боксера Василя Ломаченка. На цих фото Олександр та його дружина Катя з розфарбованими обличчями, вони зображують скелетів. І саме це так не сподобалося фоловерам боксера.

Так, в коментарях Усика називають і сатаністом, адже людина з таким гримом "не може бути християнином". Багато шанувальників засумнівалися в істинності православної віри боксера, про яку він так часто згадує. Але, справедливості заради, варто відзначити, що частина фоловерів стали захищати Олександра і його образ, кажучи, що у нього відмінне почуття гумору. Однак сам боксер не відповідає на коментарі.

Нагадаємо, Усик повернувся до тренувань після бою з Візерспуном.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Усик піднявся в рейтингу найкращих боксерів за версією WBC.

Також портал "Знай.ua" писав, що британець Дерек Чісора заявив про бажання провести бій з Олександром Усіком.