Найкраща тенісистка України і шоста ракетка світу Еліна Світоліна назвала головні проблеми українського спорту.
За словами Світоліної, важливо приділяти увагу дитячому спорту. Про це тенісистка розповіла в інтерв'ю порталу tochka.net.
"Я вважаю, що дуже важливо приділяти увагу дитячому спорту. В Україні так багато юних талантів, які потребують підтримки й розвитку. Необхідно також звернути належну увагу на розвиток сучасної спортивної інфраструктури. Усіма цими питаннями буде займатися Фонд Еліни Світоліної, який я заснувала.
Ми плануємо відкривати навчальні програми для дітей, призначати стипендії для юних тенісистів та підтримувати їх на міжнародних змаганнях. Мені дуже хочеться зробити теніс доступним для дітей з усіх куточків України, а не тільки з великих міст. Крім того, ми збираємося організовувати дитячі спортивні табори. Один з них вже успішно стартував в Києві", - розповіла Світоліна.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Вихід у фінал Підсумкового турніру WTA дозволив Світоліній заробити 1080 очок в рейтинг.

У минулому році Світоліна завершила сезон на четвертому місці найкращих тенісисток світу, а в 2017 році також була шостою.
Нагадаємо, Світоліна програла у фіналі Підсумкового турніру австралійці Ешлі Барті в двох сетах з рахунком 6:4, 6:3.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав Знай.ua, Світоліна здобула три перемоги на Підсумковому турнірі WTA.
Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна розповіла про ставлення до політики.