Український захисник грецького клубу "АЕК" Дмитро Чигринський отримав травму. У нього діагностовано струс мозку, повідомляє nicemagazine.gr.
За інформацією джерела, 33-річний український футболіст пропустить два тижні і не зіграє в матчах проти "Аріса" і "ОФІ".
Швидше за все, Чигринський зможе відновитися до матчу 13-го туру чемпіонату Греції проти Паниониса, який відбудеться 7 грудня.
У нинішньому сезоні Чигринський провів за свій клуб 9 матчів і забив один гол. "АЕК" після 10 турів займає третє місце в турнірній таблиці.
Нагадаємо, Дмитро Чигринський виступає в "АЕК" з липня 2016 року. У 2018 року українець разом з командою виграв чемпіонат Греції.

Як раніше повідомляв Знай.ua, півзахисник української збірної і легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко переніс операцію на коліні.

Нагадаємо, Зінченко пропустив кілька останніх матчів свого клубу через травму.

Олександр Зінченко, Getty Images
Олександр Зінченко, Getty Images

Причиною стала травма коліна українця, повідомляє офіційний сайт "МанСіті".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Олександр Зінченко пропустив матчі свого клубу в чемпіонаті Англії проти "Крістал Пелас" (2:0) і в Лізі чемпіонів проти "Аталанти" (5:1).

Як писав портал Знай.ua, стало відомо, скільки Олександр Зінченко пропустить через операцію.