"Вічний" чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC, мер Києва Віталій Кличко включений до рейтингу великих нокаутерів суперважкого дивізіону.
Очолив рейтинг чемпіон світу WBC в суперважкій вазі американський супертяж Деонтей Уайлдер (41-0-1, 40 КО). 95% своїх поєдинків він виграв достроково.

Деонтей Уайлдер
Деонтей Уайлдер

Віталій Кличко розділив друге місце з легендарним Роккі Марчіано, у якого 43 нокаути в 49 поєдинках. У Виталія - 41 нокаут в 47 боях - 87%.
Рейтинг найкращих нокаутерів в хевівейті
Рейтинг найкращих нокаутерів в хевівейті

Як писав Знай.ua, у рамках 56-го Конгресу WBC у Києві відбулася довгоочікувана зустріч екс-чемпіонів світу в суперважкій вазі – почесного "Вічного" чемпіона світу за версією WBC Віталія Кличка та екс-абсолютного чемпіона світу Леннокса Льюїса.

Леннокс Льюїс і Віталій Кличко
Леннокс Льюїс і Віталій Кличко

Кличко і Льюїс зустрілися в боксерських рукавичках лицем до лиця, і вживу прокоментували свій знаменитий бій, який відбувся влітку 2003 року. Боксери оцінили свої дії в рингу, і поділилися спогадами.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Крім того, братів Віталія та Володимира Кличків внесли до Книги рекордів Гіннеса, як братів-чемпіонів, які на двох провели найбільшу кількість боїв.

В рамках Конгресу пройшов також благодійний аукціон.

Зазначимо, що WBC на час проведення Конгресу навіть змінив свій логотип, додавши в нього український колорит.

Конгрес WBC вперше пройде в Україні
Конгрес WBC вперше пройде в Україні

Як повідомляв портал Знай.ua, Уайлдер розповів, як став чемпіоном.