Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Енді Руїс-молодший (33-1, 21 КО) і британець Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО) проведуть реванш 7 грудня в Саудівській Аравії.
Джошуа поділився очікуваннями від майбутнього реваншу.
"Я буду битися з самим сильним на цей момент боксером. Я поб'ю Руїса і покажу, який я великий. Коли у мене вийде перемогти його, мені хочеться, щоб всі схилилися переді мною і назвали мене великим.
У мене не вийшло здобути перемогу в першому поєдинку і здобути заслужений респект. Ви самі все бачили, я не був схожий на Кінг-Конга. У мене не було необхідного настрою. Зрозуміло, у Руїса найбільш швидкі руки і я буду битися з найкращим бійцем, проте я все ж бажаю, щоб всі вклонилися переді мною, коли я поб'ю мексиканця", - заявив Джошуа в інтерв'ю Sky Sports.

Реванш Енді Руїс - Ентоні Джошуа відбудеться 7 грудня, Getty Images
Реванш Енді Руїс - Ентоні Джошуа відбудеться 7 грудня, Getty Images

Як писав Знай.ua, стали відомі гонорари Руїса і Джошуа за реванш.

Нагадаємо, Руїс ледь не нокаутував свого тренера під час роботи на лапах.

Відео опубліковано на сторінці боксера в Instagram:

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, у першому бою Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа у сьомому раунді, і відібрав у Джошуа чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF та IBO.

Дивіться відео нокауту:

Бій пройшов в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden 1 червня.
Джошуа зазнав першої поразки у професійній кар'єрі, а Руїс став першим мексиканським чемпіоном світу в суперважкій вазі.

Нагадаємо, суперником британця в цьому поєдинку повинен був стати Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО), але поєдинок був офіційно скасований через допінг.

Як ранише писав Знай.ua, Руїс отримав унікальний іменний пояс Snickers.