Українська збірна посіла перше командне місце на чемпіонаті світу з ММА у Сінгапурі, завоювавши 11 медалей.
Українські бійці завоювали п'ять золотих, три срібні і три бронзові медалі.
Виграли турнір Роман Сиркін (до 52,2 кг), Денис Бондар (до 61,2 кг), Ігор Шмиголь (до 65,8 кг), Єгор Костюченко (до 77,1 кг) і Валентина Семаль (до 47,6 кг). Другими стали Артур Воробйов (до 77,1 кг), Еміль Усейнов (від 93 кг) і Людмила Ілюк (до 52,2 кг).
Бронзові медалі завоювали Дар'я Іванова (до 56,7 кг), Дар'я Чибісова (до 61,2 кг) та Ірина Пицик (до 72,6 кг).

Як раніше повідомляв Знай.ua, збірна України з кікбоксингу WAKO завоювала дев'ять медалей на Чемпіонаті світу, який пройшов в Сараєво (Боснія і Герцеговина) 22-26 жовтня.

Золоті медалі ЧС завоювали Олександр Українець (К-1, до 67 кг), Віталій Дубина (К-1, до 71 кг) та Роман Головатюк (К-1, від 91 кг).

Срібні нагороди завоювали Уляна Міщенко (лоу-кік, до 65 кг), Сергій Герасименко (К-1, до 57 кг) і Роман Щербатюк (К-1, до 91 кг).

Бронзовими призерами стали Святослав Гасюк (лоу-кік, до 71 кг), Володимир Сметанін (лоу-кік, до 75 кг) і Павло Замятін (лайт-контакт, до 74 кг).

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Таким чином, у загальному медальному заліку збірна України посіла четверте місце.

"Чудова робота наших тренерів призвела до прориву у розділі К1 - три золотих нагороди Чемпіонату світу. Вперше у нас такий результат.

Без зборів, без правильної медичної допомоги, без потужного тренувального процесу і підтримки державних органів та організацій такого результату ми б не досягнули", - прокоментувала президент НФКУ Ольга Павленко.

Як повідомляв портал Знай.ua, українець Мочульський став чемпіоном світу з джиу-джитсу.