На днях знаменитий ісландський хавбек Арні Вільхьяльмссон підписав контракт з ФК "Колосом". Відтак, він став перший легіонером в історії клубу, повідомляє офіційний сайт українського клубу.

Як відзначається, відтепер атакувальний ісландський півзахисник Арні Вільхьяльмссон продовжить свою футбольну кар’єру вже у ковалівському “Колосі”. Відтак, з 25-річним ісландцем підписано контракт аж до кінця сезону 2020/21. Тепер хавбек виступатиме під 77-м номером. Зауважимо, що це перший іноземець в історії клубу з Ковалівки.

Вільхьяльмссон, фото - Футбол 24
Вільхьяльмссон, фото - Футбол 24

Нагадаємо, що головний тренер "Реала" Зінедін Зідан вирішив не карати форварда Гарета Бейла за позування з прапором із провокаційним написом.
Як повідомляє видання Marca, на прапорі, який тримав Бейл, було написано: "Уельс, гольф, Мадрид - у такому порядку".
Відзначимо, що в "Реалі" Бейла критикують за надмірне захоплення гольфом - у футболіста навіть з'явилося прізвисько "гравець у гольф".
За інформацією Marca, тренерський штаб не буде карати свого гравця.

Як писав Знай.ua, названо найкращого бомбардира відбору на Євро-2020. Ним став Харрі Кейн (збірна Англії), який забив 12 гогів.

Друге і третє місця розділили Кріштіану Роналду (Португалія) і Еран Зааві (Ізраїль), які забили по 11 м'ячів.

Як раніше повідомляв Знай.ua, збірна України здобула феєричну перемогу над збірною Португалії і достроково вийшла на Євро-2020.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще