Українські гімнасти завоювали три золоті і одну срібну медаль на етапі Кубка світу зі спортивної гімнастики, який проходить в Котбусі (Німеччина).
Як повідомляє прес-служба НОК України, олімпійський чемпіон Ріо-2016 Олег Верняєв завоював золото у вправі на брусах, Ігор Радівілов виграв в опорному стрибку, а Анастасія Бачинська стала найкращою у вільних вправах.
Діана Варинська завоювала срібло у вправі на колоді.

Як писав Знай.ua, Олег Верняєв та Діана Варинська вибороли срібні медалі на турнірі Swiss Cup 2019, який пройшов в Цюріху (Швейцарія).

На цих змаганнях брали участь десять дуетів. Кожен спортсмен підготував по одному виступу, потім бали в парі підсумовувалися.
Верняєв та Варинська на першому етапі посіли четверте місце (Варинська взяла 14,250 бали на брусах, а Верняєв -14,250 на кільцях).
Діана Варинська
Діана Варинська
На другому етапі Варинська заробила 11,950 бали за вільний виступ, а Верняєв - 15,350 за бруси.
У півфіналі Варинська за виступ на колоді отримала 12,700 бали, а Верняєв - 15,050 за вправи на коні.

Олег Верняєв
Олег Верняєв

У фіналі українська пара змагалася з американцями. Варинська виступала на різновисоких брусах і отримала 12,350, а Верянев - на паралельних (15,300). Але американці набрали на півтора бали більше: 29,075 проти 27,650.

Як писав Знай.ua, Олег Верняєв завоював дві золоті медалі на турнірі Меморіал Артуро Грандера, який пройшов у Швейцарії.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще
Верняєв став першим у багатоборстві та у вправах на брусах.
Ще дві медалі виборола Діана Варинська: золоту у вільних вправах, та бронзову нагороду у багатоборстві.
Як повідомляв портал Знай.ua, Олег Верняєв на Чемпіонаті світу у Штутгарті завоював брозновую медаль у багатоборстві.