Український футболіст, форвард "Динамо Брест" Олексій Хобленко, заявив про бажання повернутися в чемпіонат України.
Про це він розповів у коментарі "Бомбардир".
За словами футболіста, у нього вже немає контракту з "Динамо Брест".
"Дуже важка гра була. Начебто і суперник середнього рівня, але фактор того, що щось може не вийти, завадив перемогти з великим рахунком. Але нічого, пережили, перемогли 1:0, цього було достатньо.
Хочу повернутися додому, у чемпіонат України. Поки не знаю, буду розмовляти з Динамо Брест, як вони будуть вести переговори зі мною. Контракту у мене вже немає, зараз я на стадії переговорів.
Чи є у мене інші варіанти продовження кар'єри? Так, є хороші варіанти, як в фінансовому плані, так і в кар'єрному. Є варіанти перейти кудись, крім України? Не знаю, не хочеться говорити про це, агент займається цим питанням", - розповів Хобленко.
Нагадаємо, "Динамо Брест" став чемпіоном Білорусі, здобувши перемогу над "Вітебськом" (1:0).
Як писав Знай.ua, український воротар мадридського "Реала", який виступає на правах оренди за "Вальядолід", Андрій Лунін вибув з боротьби за престижну премію Golden Boy у своїй віковій категорії.

Андрій Лунін, Getty Images
Андрій Лунін, Getty Images

Італійське видання Tuttosport, яке вручає нагороду найкращому гравцеві Європи до 21 року, оголосив фінальну трійку претендентів на премію цього року: Жоау Феліш (Атлетіко, Португалія), Джейдон Санчо (Борусія Д, Англія), Кай Хаверц (Байєр, Німеччина).
Церемонія вручення нагород відбудеться 27 листопада в Римі (Італія).