Прийомна дочка американського бійця UFC Уолта Харріса - 19-річна Аня Бланшард - знайдена мертвою після місяця пошуків.
Як повідомляє WRBL News 3, останки тіла дівчини, які, імовірно, належать 19-річній Ані, були знайдені в окрузі Мэйкон, штат Алабама.
Уолт Харріс з донькою
Уолт Харріс з донькою
"Я можу підтвердити, що ми знайшли людські останки, і у нас є вагомі підстави підозрювати, що це Аня Бланшард", - заявив окружний прокурор Брендон Хьюз.
Сім'я загиблої дівчини вже поінформована.
Студентка коледжу Аня Бланшард зникла в ніч на 24 жовтня: дівчина не повернулася в гуртожиток. Незабаром поліція знайшла її автомобіль Honda в 88 кілометрах від навчального закладу. В ході обшуку слідчі знайшли сліди насильницьких дій.
Автомобіль Ані Бланшард
Автомобіль Ані Бланшард
7 листопада поліція заарештувала головного підозрюваного, 30-річного Ібрагіма Язида, якому було пред'явлено обвинувачення у викраденні першого ступеня.
На момент викрадення він перебував під заставою, оскільки був звинувачений у замаху на викрадення і вбивство в іншому штаті. Є підстави вважати, що у Язида були спільники.

Як раніше повідомляв Знай.ua, 22-річний боєць ММА Матеус Фернандес помер через кілька годин після поєдинку.

Як повідомляє MMA Fighting, Фернандес, який виступав у найлегшій вазі, помер 31 березня після бою проти Обеда Перейри на турнірі Remulus Fight у місті Манаус (штат Амазонас, США).
Фернандес пропустив серію ударів і впав на канвас, арбітр зупинив бій, віддавши перемогу нокаутом Перейрі.
Бійця доставили до лікарні, де він помер від серцевого нападу.

Було встановлено, що Фернандес помер не через нокаут, а через передозування заборонених речовин. Крім того, з'явилася інформація, що бійця бачили з наркотиками напередодні поєдинку.
Стало відомо, що він тренувався в рамках соціального проекту для наркозалежних, яких повертають до нормального життя за допомогою бойових мистецтв.

Як повідомляв портал Знай.ua, 26-річна зірка ММА загинула одразу після поразки у бою.