Головний тренер донецького "Шахтаря" Луїш Каштру прокоментував матч п'ятого туру групового раунду Ліги чемпіонів проти "Манчестер Сіті", який закінчився нічиєю.
За словами Каштру, його команда зіграла просто фантастично.
Про це тренер заявив на прес-конференції після матчу.
"Ми зіграли просто фантастично. Кажу це абсолютно про всіх хлопців. Так, не варто забувати, що у нас були гравці, які ще можуть виступати за U19 або U20. П'ятеро наших футболістів - до 23 років. І все ж зараз не потрібно проводити поділ на молодих і досвідчених, важливо виховувати гравців, намагатися, щоб вони ставали все продуктивніше. Це не може не радувати тренера. Я можу привітати всіх хлопців - вони проявили себе на полі просто фантастично.
Чесно кажучи, будь-який результат я завжди приймаю нормально. Завершений матч ніколи не оцінюється кількістю кутових, фолів, володінням або гольовими моментами. Хоча є певні цифри, на які ми повинні дивитися. Дуже багато працювали і ми, і "Сіті". Могли перемогти ми, міг суперник. Цього ніхто не знає. Факт в тому, що закінчили 1:1, - мабуть, такий заслужений результат для обох команд", - передає слова Каштру прес-служба клубу.

"Шахтар" і "Манчестер Сіті" зіграли внічию
"Шахтар" і "Манчестер Сіті" зіграли внічию

Як писав Знай.uа, "Шахтар" і "Манчестер Сіті" зіграли внічию - 1:1.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще
Голи: Гюндоган, 56 - Соломон, 69
Манчестер Сіті: Едерсон - Канселу, Фернандіньо, Отаменді, Анхелиньо - Де Брюйне (Д. Сілва, 70), Родрі (Фоден, 76), Гюндоган - Б. Сілва, Жезус, Стерлінг.
Шахтар: Пятов - Додо, Кривцов, Матвієнко, Ізмаїлі - Степаненко, Алан Патрік - Тете, Коваленко (Маркос Антоніо, 80), Коноплянка (Соломон, 65) - Мораєс (Сікан, 90).
Попередження: Фернандіньо.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко включений до топ-10 найкращих тренерів національних команд.