"Вічний" чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC, мер Києва Віталій Кличко провів тренування для одного з підрозділів київської патрульної поліції.
Відео з тренування Кличко поділився на своїй сторінці у Facebook.
"Сьогодні вранці провів тренування для одного з підрозділів патрульної поліції Києва. Хлопці міцні і цілеспрямовані. Навіть стояв у парах, спарингував.
Поліцейські задоволені. Не кожен ризикне вийти в ринг з чемпіоном світу", - написав Кличко.

Друзі! Сьогодні зранку провів тренування для одного з підрозділів патрульної поліції столиці. Хлопці міцні і цілеспрямовані. Навіть стояв в парах, спарингував. Поліцейські задоволені. Не кожен ризикне вийти в ринг з чемпіоном світу☺️

Geplaatst door Віталій Кличко op Maandag 25 november 2019

Як писав Знай.ua, Віталій Кличко визнаний одним з найкращих нокаутерів у хевівейті.

Віталій Кличко включений до рейтингу великих нокаутерів суперважкого дивізіону.

Очолив рейтинг чемпіон світу WBC в суперважкій вазі американський супертяж Деонтей Уайлдер (41-0-1, 40 КО). 95% своїх поєдинків він виграв достроково.
Віталій Кличко розділив друге місце з легендарним Роккі Марчіано, у якого 43 нокаути в 49 поєдинках. У Виталія - 41 нокаут в 47 боях - 87%.
Рейтинг найкращих нокаутерів в хевівейті
Рейтинг найкращих нокаутерів в хевівейті

Як писав Знай.ua, у рамках 56-го Конгресу WBC у Києві відбулася довгоочікувана зустріч екс-чемпіонів світу в суперважкій вазі – почесного "Вічного" чемпіона світу за версією WBC Віталія Кличка та екс-абсолютного чемпіона світу Леннокса Льюїса.

Леннокс Льюїс і Віталій Кличко
Леннокс Льюїс і Віталій Кличко

Кличко і Льюїс зустрілися в боксерських рукавичках лицем до лиця, і вживу прокоментували свій знаменитий бій, який відбувся влітку 2003 року. Боксери оцінили свої дії в рингу, і поділилися спогадами.

Крім того, братів Віталія та Володимира Кличків внесли до Книги рекордів Гіннеса, як братів-чемпіонів, які на двох провели найбільшу кількість боїв.

Як повідомляв портал Знай.ua, вечерю з Володимиром Кличком продали на аукціоні за космічну суму.