28 листопада в Швеції київське "Динамо" зіграє проти шведського "Мальме" в рамках п'ятого туру групового етапу Ліги Європи.
Матч Мальме " - "Динамо" відбудеться на стадіоні "Шведбанк". Початок - 22:00.
В Україні у прямому ефірі матч покаже телеканал "Футбол 2".
Головним арбітром призначений Павло Краловец (Чехія).
Прогнози букмекерів:
У цьому матчі букмекери віддають перевагу київській команді.
Так, на перемогу "Динамо" приймають ставки з коефіцієнтом 2,55, а на "Мальме" - 2,80. Нічия оцінюється в 3,40.
Орієнтовні склади:
"Мальме": Далін - Сафарі, Бенгтссон, Нілсен, Беймо - Риекс, Баширу, Крістіансен, Траустансон - Антонссон, Розенберг.
"Динамо": Бущан - Миколенко, Шабанов, Кадар, Кендзьора - Шепелєв, Сидорчук, Караваєв - Вербич, Бесєдін, Циганков.

Як раніше писав Знай.uа, фанати "Динамо" зробили офіційну заяву з приводу расизму на матчі з "Шахтарем".

Фанатське угруповання "WBC Dynamo" на своїй сторінці в Facebook зробила офіційну заяву з приводу скандалу.
За їх словами, фан-сектор імітував звуки сови, а не мавпи.
Як йдеться у повідомленні, ультрас київського клубу провели акцію на підтримку вимираючого виду сов.
"Ми, фанати Динамо Київ, звертаємося до фанатської спільноти України та всіх небайдужих з проханням підтримати нашу боротьбу за збереження рідкісного виду північних плямистих сов. На даний момент у світі залишилося всього 18 птахів цього виду і ми докладемо всі зусилля, щоб північні плямисті сови не зникли з лиця нашої планети.
На жаль, на матчі в Харкові стюарди не дозволили нам пронести банер на підтримку сов, тому не всі змогли правильно трактувати нашу першу акцію. Але ми не будемо опускати руки і продовжимо робити все можливе для залучення уваги суспільства до цієї проблеми! Боротьба триває!", - йдеться в заяві.
Збережемо північних плямистих сов разом!

Ми, фанати Динамо Київ, звертаємось до фанатської спільноти України та усіх небайдужих з проханням підтримати нашу боротьбу за збереження рідкісного виду північних плямистих сов. На даний момент в світі лишилось всього 18 птахів цього виду і ми докладемо усіх зусиль щоб північні плямисті сови не зникли з лиця нашої планети. На жаль, на матчі в Харкові стюарди не дозволили нам пронести банер в підтримку сов, тому не всі змогли правильно трактувати нашу першу акцію. Але ми не будемо опускати рук і продовжимо робити все можливе для привернення уваги суспільства до цієї проблеми! Боротьба триває! #save_spotted_owls

Geplaatst door WBC Ультрас Динамо op Woensdag 13 november 2019

Нагадаємо, у другому таймі арбітр зупинив матч через расистські вигуки вболівальників "Динамо" на адресу гравців "Шахтаря". Тайсон після цього вирушив до фанатської трибуни "біло-синіх" і показав їм середній палець, та відправив м'яч у фан-сектор. Після цього суддя вилучив футболіста.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Тайсон показав уболівальникам середній палець після їх расистських вигуків
Тайсон показав уболівальникам середній палець після їх расистських вигуків
КДК УАФ може покарати "Динамо" за таку поведінку фанатів.

Як повідомляв портал Знай.uа, після матчу Тайсон дав інтерв'ю бразильським ЗМІ, де заявив, що задумався про переїзд з України.