Третя ракетка України Леся Цуренко пояснила нестабільність жіночого тенісу.
За словами тенісистки, все через жіночу емоційність.
"Причина нестабільності жіночого тенісу криється в емоційності дівчат. Чоловіки більш стабільні в плані психіки. Навіть якщо вони відчувають, що щось йде не так, то вони краще вміють контролювати ситуацію.
У дівчат набагато гірше працює цей механізм. Якщо вони стали нервувати - це вже важко зупинити.
Тому часто трапляються моменти, коли хтось лідирує 5:1 або 5:2. Потім тенісистка, яка вела в рахунку і була спокійна, побачила, що програє і вже заспокоїлася.
А коли ти програєш, ти думаєш: "Все, я додому". Коли ти відпускаєш ситуацію, ти заспокоюєшся і починаєш думати: "Так, не все так погано". І ти починаєш бити, і все залітає. Тепер та, яка була спокійна і лідирувала, починає нервувати, і все в матчі змінюється навпаки", - розповіла Цуренко.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Цуренко розпочне новий сезон на хардовому турнірі серії WTA International в Шеньчжень (Китай).

Леся Цуренко, Getty Images
Леся Цуренко, Getty Images
Про це тенісистка розповіла в ефірі радіо Новое время.
За словами Цуренко, у неї крім травми було багато психологічних проблем.
"Якщо чесно, то це був мій найскладніший сезон у кар'єрі. У мене ніколи не було таких травм. І у мене було багато психологічних проблем особистого характеру, які не дозволяли мені нормально грати. Так що однозначно - найважчий і найгірший сезон у кар'єрі.
Але я спокійно про це кажу, бо зараз я на позитивному настрої. Залишила все позаду і позитивно дивлюся на новий сезон", - розповіла Цуренко.

Як повідомляв портал Знай.ua, Леся Цуренко заінтригувала українців політичними амбіціями.