Головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола зробив іронічний прогноз на те, кому дістанеться Золотий м'яч-2019.
"Я впевнений, спочатку вони вручать Золотий м'яч Мессі, потім перевірять VAR і передадуть його Ван Дейку", - заявив Гвардіола.
Церемонія вручення нагород відбудеться 2 грудня. На Золотий м'яч у цьому році претендують 30 футболістів, серед яких головними фаворитами вважаються Ліонель Мессі, Кріштіану Роналду та Вергілій Ван Дейк.
Нагадаємо, що Мессі та Роналду вигравали цю престижну нагороду по п'ять разів.
У 2018 року Золотий м'яч отримав півзахисник "Реала" і збірної Хорватії Лука Модріч.

Ліонель Мессі, Getty Images
Ліонель Мессі, Getty Images

Мессі, забивши гол у матчі проти "Боруссії" (3:1), встановив черговий рекорд ЛЧ. Німецький клуб став 34-й командою, якій Мессі забивав у Лізі чемпіонів.

Більшій кількості клубів ніхто не зміг забити. Показником в 33 клуби можуть похвалитися лише португальський нападник Кріштіану Роналду ("Ювентус") та іспанець Рауль Гонсалес.
Крім того, для Мессі матч з "Боруссією" став 700-м за "Барселону".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як писав Знай.ua, Ліонель Мессі встановив унікальний рекорд в Лізі чемпіонів.

Мессі забив м'яч у ворота "Славії" в матчі Ліги чемпіонів і допоміг команді здобути перемогу - 2:1.
Цей гол став для Мессі першим в нинішній Лізі. Таким чином, він забиває голи у 15 сезонах турніру поспіль, що є унікальним досягненням.
Всього в його активі поки 114 голів у Лізі чемпіонів. За цим показником Мессі зрівнявся з Раулем Гонсалесом і Кріштіану Роналду.

Як повідомляв портал Знай.ua, Мессі відібрав головний "титул" у Роналду.