Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі британець Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО) 7 грудня проведе реванш з чемпіоном світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Енді Руїсом (33-1, 21 КО).
Бій відбудеться в Саудівській Аравії на арені Diriyah Arena.
За інформацією Champion.com.ua, ціни на квитки на цей вечір боксу стартують від 520 саудівських ріалів (3327 грн.). Найдорожчі квитки - біля рингу - обійдуться в 50 тис. саудівських ріалів (320 тис. грн. або 13,3 тис. доларів).
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images

Як раніше писав Знай.ua, стали відомі гонорари Руїса і Джошуа за реванш.

За інформацією Boxing Kindgom, за цей бій Руїс отримає 13 млн. доларів, а гонорар Джошуа складе $85 млн.
Крім того, промоутерська компанія Matchroom Boxing, яка веде справи Джошуа і організовує цей бій, гарантовано отримає $20 млн., але сума може збільшитися від продажу PPV.

Нагадаємо, Руїс ледь не нокаутував свого тренера під час роботи на лапах.

Відео опубліковано на сторінці боксера в Instagram:

Нагадаємо, у першому бою Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа у сьомому раунді, і відібрав у Джошуа чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF та IBO.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще
Дивіться відео нокауту:

Бій пройшов в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden 1 червня.
Джошуа зазнав першої поразки у професійній кар'єрі, а Руїс став першим мексиканським чемпіоном світу в суперважкій вазі.

Нагадаємо, суперником британця в цьому поєдинку повинен був стати Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО), але поєдинок був офіційно скасований через допінг.

Як ранише писав Знай.ua, Руїс отримав унікальний іменний пояс Snickers.