Нещодавно відомий український боксер Олександр Усик повідомив про вихід нової колекції бренду одягу "Undisputed 17". Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Олександр Усик

Також до "Чорної п'ятниці" Усик оголосив про знижки до 80% на нову колекцію.

Next level🔝 USYK x @boxraw collection available now - Link in bio 👆 #Undisputed17 #boxraw

Geplaatst door Александр Усик / Usyk op Vrijdag 8 november 2019

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Скріншот, Facebook

Так, нова лінійка була розроблена спільно з відомим брендом Boxraw, який спеціалізується на спортивному одязі. В асортименті бренду Undisputed 17 є футболки (850 гривень), майки (650 гривень) і спортивні костюми (2650 гривень).

Слід зазначити, що про знижки Олександр повідомив вже під самий кінець "распродажного дня". Також він розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook відео-рекламу, на якій він займається спортом в одязі з власної колекції.

Скріншот, Facebook

I'm very feel! 😜 Up to 80% off my Undisputed17 collection with @boxraw this Black Friday weekend 😜 - Link in bio 😜 #Undisputed17 #boxraw

Geplaatst door Александр Усик / Usyk op Vrijdag 29 november 2019

Нагадаємо, що ексабсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (17-0, 13 КО) провів незвичайну тренування.

Як повідомляв портал Знай.ua, ексабсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (17-0, 13 КО) розповів про переломний момент у кар'єрі.

Також портал Знай.ua писав, що ексабсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (17-0, 13 КО) проведе наступний бій проти британця Дерека Чісори (32-9-0, 23 KO).