Найкраща тенісистка України одеситка Еліна Світоліна, яка нещодавно показала світу свого темношкірого нареченого, часто радує фанатів яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу красуня похвалилася пляжним відпочинком в Дубаї, звідки показала сонячний кадр. Як видно, перед камерою Еліна з'явилася в ніжно-рожевому купальнику-бікіні, який підкреслив її ідеальну фігуру.

Світоліна не дивиться в камеру, вона сидить боком до фотографа і повернула голову в сторону моря і гарного пейзажу. Волосся дівчини зібране в недбалий пучок, на її очах сонцезахисні окуляри, а ще вона засвітила фрагмент тату на стегні. У підписі до фото тенісистка написала: "Золотий час". А фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Еліни.

Нагадаємо, стало відомо, скільки Світоліна заробила за сезон.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Світоліна і Ястремська зіграють на турнірі в Брісбені.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк разом з тенісисткою Світоліною зайнялися незвичайною справою.